Buurt aan Tafel

Lees hier nieuws en publicaties.

23 04-2017
Buurt aan Tafel

Op 1 november 2016 was ik te gast bij Buurt aan Tafel, georganiseerd door Wij’deWereld, waar ik mocht spreken over mijn Bookapp Bitterveld. Tussen de gangen van de Guinese maaltijd door vertelde ik over de betekenis van dit verhaal voor onze tijd. In onze huidige omgang met mensen die een veilig heenkomen zoeken in Europa, zien we soortgelijke, tot zorg stemmende uitsluitingsmechanismen, als we ruim zeventig jaar geleden meemaakten. We zouden beter moeten weten.

Related article

 • 23 04-2017
  Best practices

  Door het Nederlands Letterenfonds en KVB Boekwerk is mijn Bookapp Bitterveld geselecteerd als een van de best practices van digitale literatuur. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

  Read more...
 • 23 04-2017
  Conference Connecting Law&Memory

  Tijdens de internationale Conferentie ‘Connecting Law&Memory. Innovative approaches on dealing with collective violence’ verzorgde ik een workshop over mijn Bookapp Bitterveld. Bitterveld biedt een nieuwe manier van herdenken; als non-lineair narratief stelt het de lezer in staat de traumatische...

  Read more...
 • 24 06-2015
  Bitterveld@Galerie Bart

  Wil je zelf ervaren hoe het is om door Berlijn te dwalen aan de hand van mijn Bookapp Bitterveld? Kom dan naar Galerie Bart. Bitterveld is daar live te bekijken via een levensgrote plattegrond en op de iPad. In...

  Read more...