Bitterveld@Galerie Bart

Lees hier nieuws en publicaties.

24 06-2015
Bitterveld@Galerie Bart

Wil je zelf ervaren hoe het is om door Berlijn te dwalen aan de hand van mijn Bookapp Bitterveld? Kom dan naar Galerie Bart. Bitterveld is daar live te bekijken via een levensgrote plattegrond en op de iPad. In de video ‘Vraag het de maker’ (gemaakt door Lynx Videproducties) ga ik in op vragen van lezers van het eerste uur: Victor Vroomkoning, Meghan Parinussa, Sven Steps en Henrike van Riel.

De expositie was te zien in Galerie Bart in de voormalige Honigfabriek, en was te bezichtigen t/m zondag 12 juli 2015.

Related article

 • 23 04-2017
  Best practices

  Door het Nederlands Letterenfonds en KVB Boekwerk is mijn Bookapp Bitterveld geselecteerd als een van de best practices van digitale literatuur. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

  Read more...
 • 23 04-2017
  Buurt aan Tafel

  Op 1 november 2016 was ik te gast bij Buurt aan Tafel, georganiseerd door Wij’deWereld, waar ik mocht spreken over mijn Bookapp Bitterveld. Tussen de gangen van de Guinese maaltijd door vertelde ik over de betekenis van dit verhaal...

  Read more...
 • 23 04-2017
  Conference Connecting Law&Memory

  Tijdens de internationale Conferentie ‘Connecting Law&Memory. Innovative approaches on dealing with collective violence’ verzorgde ik een workshop over mijn Bookapp Bitterveld. Bitterveld biedt een nieuwe manier van herdenken; als non-lineair narratief stelt het de lezer in staat de traumatische...

  Read more...