Bitterveld app verkrijgbaar

Lees hier nieuws en publicaties.

IMG_1401-4
15 04-2015
Bitterveld app verkrijgbaar

De Bitterveld app is sinds woensdag 14 april verkrijgbaar in de App Store!

Related article

 • 23 04-2017
  Best practices

  Door het Nederlands Letterenfonds en KVB Boekwerk is mijn Bookapp Bitterveld geselecteerd als een van de best practices van digitale literatuur. Houd deze website in de gaten voor meer informatie.

  Read more...
 • 23 04-2017
  Buurt aan Tafel

  Op 1 november 2016 was ik te gast bij Buurt aan Tafel, georganiseerd door Wij’deWereld, waar ik mocht spreken over mijn Bookapp Bitterveld. Tussen de gangen van de Guinese maaltijd door vertelde ik over de betekenis van dit verhaal...

  Read more...
 • 23 04-2017
  Conference Connecting Law&Memory

  Tijdens de internationale Conferentie ‘Connecting Law&Memory. Innovative approaches on dealing with collective violence’ verzorgde ik een workshop over mijn Bookapp Bitterveld. Bitterveld biedt een nieuwe manier van herdenken; als non-lineair narratief stelt het de lezer in staat de traumatische...

  Read more...